Trainingen voor professionals in Onderwijs, (Geestelijke) Gezondheidszorg, Kinderopvang, Jeugdzorg, Justitie en Maatschappelijke Ondersteuning
José van de Wouw
info@wouwtrainingen.nl
Welkom op 'Wouwtrainingen'

Na 11 jaar stopt Wouwtrainingen met haar activiteiten. Met veel plezier en inzet heb ik deze periode gewerkt als zelfstandig trainer. Uiteraard niet alleen. Met de fantastische inzet van en samenwerking met diverse trainers en trainingsacteurs hebben we mooie en leuke trainingen, workshops, voorlichtingsbijeenkomsten, intervisiebijeenkomsten etc. etc. verzorgd voor professionals in Onderwijs, Zorg en Welzijn. En niet te vergeten ook voor Vrijwilligersorganisaties. Alles steeds weer op maat als daar vraag naar was.

Ik wil iedereen bedanken voor de opdrachten die we gekregen hebben en hoop dat de getrainde personen met plezier gebruik maken van de kennis die ze opgedaan hebben. Ook ik heb veel geleerd van jullie, doordat ik een kijkje mocht nemen in jullie keukens! Dank voor het vertrouwen dat jullie in ons gesteld hebben en de fijne en positieve samenwerking.

Mijn website en emailadres is nog tot 1-1-2024 in de lucht. Mocht je me na die tijd nog willen benaderen of een vraag hebben over - bijv. wie de trainingen over neemt - mail me dan op: jvandewouw72@gmail.com.